ΑΥΤΟΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ NET METERING

Ανακαλύψτε τις λύσεις που προτείνει η SkiathosEnergy για την αυτοπαραγωγή ενέργειας

Τα αυτόνομα συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο, τον άνεμο ή το νερό χωρίς να συνδέονται με το δημόσιο δίκτυο (ΔΕΗ). Τα αυτόνομα συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να έχουν μόνο φωτοβολταϊκά, μόνο ανεμογεννήτριες ή να είναι και υβριδικά περιλαμβάνοντας πολλές φορές πέρα από φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες ένα μικρό υδροηλεκτρικό ή ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (γεννήτρια). 

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να εξάγουν συνεχή ή εναλλασσόμενη τάση και διακρίνονται σε συστήματα με αποθήκευση ή χωρίς αποθήκευση.

Δείτε τιμές και πακέτα για Αυτόνομα Συστήματα

Δείτε τιμές για πακέτα Net Metering

Καλέστε μας τώρα για μια προσφορά που να ταιριάζει στα μέτρα σας ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει άμεσα.

Στα αυτονομα συστηματα ηλεκτροδότησης χωρίς αποθήκευση όσο υπάρχει πηγή παροχής ενέργειας, η παραγόμενη ενέργεια αποδίδεται στην κατανάλωση χωρίς να αποθηκεύεται σε συσσωρευτές (μπαταρίες). Το πλεόνασμα ενέργειας χάνεται.

Στην αντίστοιχη ενότητα μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία για προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά.

Στα αυτονομα συστηματα ρευματοδότησης με αποθήκευση η παραγόμενη ενέργεια χρησιμοποιείται για την απευθείας τροφοδοσία των καταναλώσεων και η περίσσεια αποθηκεύεται σε μπαταρίες φωτοβολταϊκών ώστε να χρησιμοποιηθεί κατα τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς ή άπνοιας.

Ένα αυτόνομο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αποθήκευση περιλαμβάνει πέρα από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια και τις ανεμογεννήτριες, τους συσσωρευτές, έναν ελεγκτή φόρτισης, ο οποίος διέπει τους κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης των μπαταριών, ανάλογα με τη ζήτηση των καταναλώσεων και τις συνθήκες ηλιοφάνειας-ανέμου και έναν αντιστροφέα μετατροπής της τάσης από συνεχή σε εναλλασσόμενη. Η συντήρηση ενός αυτόνομου συστήματος είναι ελάχιστη και η αξιοπιστία του εξαιρετική.